Speeltuinmaker bij Speeltuin Bankaplein

Deze opdracht wordt uitgevoerd door Anne
Looptijd opdracht: augustus 2020 – juli 2021

In de wijk Lombok ligt Speeltuin Bankaplein. Een toegankelijke en gezellige wijkspeeltuin midden de buurt. De speeltuin wordt beheerd door het Cultuur Collectief, een betrokken twee-tal ZZP-ers uit het maatschappelijke en sociale werkveld met een groot hart voor de speeltuin. Naast de ZZP-ers heeft de speeltuin nog een ruime poule met betrokken bewoners en bezoekers die inspringen en meedoen waar zij willen. Anne heeft geruime tijd meegedraaid om te ondersteunen bij het draaiende houden van de speeltuin als speeltuinmaker.

Als speeltuinmaker zorg je ervoor dat bezoekers en omwonenden zich verbonden voelen met de speeltuin en daag je kinderen uit samen te spelen en te ontdekken. Daarnaast ben je aanjager op het gebied van samenwerken rondom het buurtnetwerk van de kinderen, jongeren en ouders.

Verbinden
Als speeltuinmaker streef je ernaar dat de bezoekers mensen verbonden zijn met de speeltuin. Ieder om zijn of haar eigen reden. Dit doen wij door bewoners, omwonenden, ondernemers en andere belanghebbenden te betrekken in de ontwikkeling van deze plek. Initiatief en ideeën worden gehoord en gezamenlijk tot uitvoerig gebracht en de bezoekers en omwonenden staan centraal. Het is een speeltuin voor en door de wijk!

Speeltuinmaker Anne

“Het is een speeltuin voor en door de wijk!”

Meer weten?

In onze trajecten verdiepen we ons in de wijk waar we zijn, we hebben oog voor wensen, kansen en gevoeligheden die er zijn door onze persoonlijke aanpak. Zo komen we altijd tot een gedragen en gemotiveerd eindresultaat. Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Werkwijze en rol TSC

Opbrengst/uitkomst/output

Foto’s

Foto’s

Testimonial

  • Hier komt nog een testemonial van Revive Overvecht

    Naam auteur