Over ons

The Social Collective is opgericht om op een transparante, effectieve en persoonlijke manier samen te kunnen werken aan brede vraagstukken en opdrachten, vanuit een gezamenlijke visie. We bundelen onze krachten, kennis en verschillende (werk)ervaringen en werken graag samen.

‘Onze missie? We willen dat mensen gezien & gehoord worden en verbonden zijn met hun leefomgeving!’

Wij gunnen iedereen een kans om mee te (kunnen) doen en een plek in zijn of haar leefomgeving die goed voelt. Met leefomgeving bedoelen wij de omgeving waar je woont, werkt, recreëert, of waar jouw (buurt) initiatief of onderneming start. We organiseren projecten, evenementen, workshops en geven adviezen die hier aan bijdragen. 

Alles doen wij in onze kenmerkende stijl, namelijk laagdrempelig, grondig, creatief, betrouwbaar en met een positieve houding. 

Wij zijn:
 • Altijd gefocust op het leggen van verbindingen
 • Schakel tussen belangen en belevingen
 • Kritisch, enthousiast en betrokken
 • Expert in communicatie en co-creatie
 • Open, achter elke ‘klacht’ schuilt een behoefte
Benieuwd wat wij kunnen betekenen?
Nieuwsgierig wat wij voor anderen betekend hebben? 

Waarom een samenwerking met ons collectief?

“We zijn we goed op elkaar ingespeeld en werken vanuit verschillende ervaringen en expertises. We hebben alles in huis om vraagstukken in zijn geheel aan te pakken. Van visie tot uitvoering.”

We werken in de volgende  kennisgebieden

  • Placemaking
  • Buurtbetrokkenheid en draagvlak
  • (Cultuur) Participatie
  • Organisatie- en visievorming
  • Communicatie

Waarom een samenwerking met een collectief? / Het collectief: 

“We zijn we goed op elkaar ingespeeld en werken vanuit verschillende ervaringen en expertises. We hebben alles in huis om vraagstukken in zijn geheel aan te pakken. Van visie tot uitvoering.”

We werken in de volgende  kennisgebieden

   • Placemaking
   • Organisatie- en visievorming
   • Communicatie
   • Buurtbetrokkenheid en draagvlak
   • (Cultuur) Participatie

Ons team

Eva

‘Power to the people.’

Onderzoeken, adviseren en strategieën bedenken is wat ik het liefste doe op werkgebied. Vaak in de rol van projectleider, procesbegeleider of observant en in samenwerking met anderen. Bij alles wat ik doe geloof ik in eerlijkheid en duidelijke, open communicatie. Kennis heb ik vooral op het vlak van buurtparticipatie, communicatie en (organisatie)structuren. Mijn grootste drijfveer is dat ik zeggenschap aan mensen zelf wil geven door ruimte te creëren.

Rachella

Something good will come out of all things yet.’

Met een open blik en flexibele instelling vind ik makkelijk aansluiting binnen verschillende doelgroepen en organisaties. Ik deel graag mijn kennis, met name vanuit de cultureel- maatschappelijke sector, en werk vanuit verschillende standpunten samen met betrokkenen toe naar een gezamenlijke visie en concreet resultaat. Dit doe ik met een creatieve inslag als producent, cultureel programmeur, projectcoördinator, of (workshop)begeleider.

Eerdere samenwerkingen

Fleur

‘The person who fires up the crowd for the main act.’

In de opdracht die ik uitvoer ben ik vaak projectcoördinator, netwerker en natuurlijke verbinder. Soms sta ik op het podium, maar het liefste laat ik anderen shinen. Ik word blij van: voorzitten, communitybuilding (mensen samenbrengen), impact zichtbaar maken en verhalen vertellen.

Anne

‘Gather and play.’

Enthousiasme en positiviteit zijn mijn grootste krachten. Ik word blij van talentontwikkeling van jeugd en het bewegen en activeren van medewerkers binnen organisaties. Ik geef graag ideeën concreet vorm en help met het uitdenken van praktische uitvoering. Dit doe ik als netwerker, creator en coördinator.

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?
We drinken graag een keer koffie!