Schuif aan bij het Oogstfeest van Overvechtse bodem!

In een stad zonder muren bouwen we een langere tafel, in Overvecht! Op zondag 25 september eten we vanaf 17.00u samen aan tafel tijdens het Oogstfeest in Park de Gagel. Vanaf 15.00 kun je langskomen voor het (kinder)programma, verse lokale groenten of een wandeling door Park de Gagel.

—————————–

Eten brengt mensen samen, ongeacht achtergrond, leeftijd of kennis. Overvecht is in ruim 50 jaar gevormd door de komst van jonge gezinnen, migranten, studenten en Oud-Utrechters. Samenwonend in grote flats en uitwaaierend in de parken, speeltuinen en sportvelden. Met al deze mensen, van jong tot oud, maken we de langste eettafel van de wijk: we bouwen hem samen en eten samen om deze gemeenschap te vieren!

—————————–

Je kunt op meerdere manieren meedoen:

* Je reserveert een maaltijd + een zitplek voor €5,- p.p.. Geef je dieetwensen/eetvoorkeuren (vega/halal) door en een lokale cateraar gaat voor je koken.

ÓF 

* Je reserveert een gratis zitplekken voor jezelf of (vrienden)groep en je neemt zelf een maaltijd mee.

ÓF

* Je helpt als vrijwilliger en eet gratis mee

ÓF

📣Extra leuke samenwerking met STUT theater: om 16.00 kun je de korte voorstelling ‘Tussenthuis’ gaan zien. Je kan een combiticket kopen voor de voorstelling en aansluitend een Oogstfeest diner.

Meer info: https://stut.nl/voorstellingen/tussenthuis/

 

RESERVEER VIA: https://forms.gle/6NPvuStb9BTgABd18

—————————–

Wij zorgen voor wat fris, maar neem vooral ook je eigen drinken mee! OP = OP. Wij zorgen voor borden, bestek en bekers. Er is een kinderprogramma en je kan verse lokale groenten kopen vanaf 15.00.

Wij hebben er zin in! Nodig je buren uit, iedereen is welkom.

oogstfeest-met-logo-u900
dsc00959

Samenwerking in Overvecht

Het Oogstfeest is een samenwerking tussen de Voedseltuin Overvecht, DOCK Overvecht, Linn den Hollander, The Social Collective,  Gagelsteede – Utrecht Natuurlijk en STUT. We worden ondersteund vanuit het Initiatievenfonds, Utrecht 900 en DOCK.

Werkwijze en rol TSC

Opbrengst/uitkomst/output

Foto’s

Testimonial

  • Hier komt nog een testemonial van Revive Overvecht

    Naam auteur