Na maanden van heel hard werken is het nu eindelijk zo ver; we vieren de komst van The Cube én natuurlijk de opening van Oproer Biercafé.

Op zaterdag 2 april en zondag 3 april is iedereen welkom bij Oproer, om te proosten op deze mooie locatie, kennis te maken met de bewoners en alles wat deze plek te bieden heeft.

Je kunt hier terecht voor de lekkerste biertjes en (vegan) hapjes, maar ook voor de beste koffie, frisdrank of een sapje ben je op de juiste plek. Speciaal voor dit weekend hebben we een gratis programma vol muziek, kunst en theater – voor alle leeftijden.
Zaterdag 2 april: Grand opening
10.30 – 13.00 Creatieve workshop met bierviltjes (6+)
11.00 – 12.00 Wolkenmannetje: voorlezen en knutselen (3+)
11.00 – 14.00 Schminken
12.00 – 12.20 Circustheater Fabuloka ‘De Zwerver’
15.00 – 18.00 Bankra Bike sound system
18.15 – 19.00 Brassa Brassband
20.00 – 22.00 Bankra Bike sound system in Oproer

Zondag 3 april: Filmnight

20.00 – 22.00 Filmavond: Another Round (Druk)

ANOTHER ROUND (DRUK) – “Four high school teachers consume alcohol on a daily basis to see how it affects their social and professional lives.” with English subtitles. free entrance – full=full

Met het hele weekend het lekkerste bier en eten van Oproer, spelletjes en een photobooth. Bekijk ook de kunstexpo, nog tot eind april te zien in de ramen op de begane grond van The Cube.

Adres: Beyaertdreef 5, 3562 LG Utrecht

the-cube-grand-opening-flyer

Verbinding met de wijk & Van Wijnen

Dit evenement is onderdeel van het traject ‘Placemaking The Cube’in Overvecht’. en heeft als doel het leggen van verbinding tussen deze nieuwe plek en de rest van de wijk Overvecht. We werken in opdracht van Van Wijnen en Rockfield Real Estate.

Werkwijze

We zijn aan de slag gegaan vanuit een visie voor deze plek. Een visie gebaseerd op wensen uit de wijk en op kansen die de plek biedt aan de wijk. We zijn enorm blij met Oproer omdat zij ruimte geven aan lokale initiatieven en open staan voor samenwerking met de wijk. Tijdens de Grand Opening geven we hier een voorproefje van.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Werkwijze en rol TSC

Opbrengst/uitkomst/output

Foto’s

Foto’s

Testimonial

  • Hier komt nog een testemonial van Revive Overvecht

    Naam auteur